fbpx

Vill du bli en del av min gemenskap?

Vill du ha mer inspiration?

Hej!

Jag är jätteglad att du väljer att läsa min blogg! Det är också verkligen jättekul när ni hör av er och berättar vad ni tycker om bloggen och vad ni tar med er från blogginläggen. Så fint att ni läser och tycker att inläggen är intressanta! Vill du ha mer inspiration?

Jag har nu ett nyöppnat Professionellt Instagramkonto. Med det menas att det är helt öppet att följa och att inläggen är kopplade till mitt profession. Mitt jobb som psykolog handlar om att vägleda människor till bättre hälsa, ökat välbefinnande och personlig utveckling. Det är inspiration till just detta som mitt Instagramkonto kommer att handla om. Jag kommer att lägga upp bilder och korta texter med syfte att inspirera till ökat välmående. Det vore jättekul om du vill vara en del av min gemenskap där! Du hittar kontot genom att klicka på länken: https://www.instagram.com/bodil_leijonklo_psykolog/ Det går också att söka på Bodil Leijonklo Psykolog.

Du får också väldigt gärna hjälpa mig att nå ut med denna information genom att sprida detta inlägg i dina nätverk. Det gör du lättast genom ”knapparna” längst ner i inlägget.

Varmt Välkommen!

Ha en underbar helg! Själv åker jag till fjälls för lite turåkning. Det gäller att passa på medan snön finns kvar.

Kram Bodil