fbpx

Långt utanför min trygghetszon

Förhandstitt och erbjudande på min nya bok

Idag tänkte jag att du som läsaren av bloggen ska få en liten förhandstitt på min nya bok ”Livsstil för hälsa och välbefinnande” som kommer att släppas 3:e september. Det enormt fina mottagandet av min första bok ”Hälsokoden – så får du ökad energi och livsglädje” har inspirerat mig att fortsätta skriva. Boken handlar om hur vi på enkla sett kan förbättra vår hälsa och öka vårt välbefinnande och är något av en Coffee table book.

Boken består av fristående uppslag med bilder och korta texter. Tanken är att det ska vara lättillgängligt och inspirerande. Jag är jätteglad över att jag har haft möjlighet att samarbetat med helt fantastiska fotografer i detta projekt. Sandra Lee Pettersson har tagit de flesta av bilderna. Hon förstod direkt min vision med boken och har tagit så otroligt fina bilder till boken. Det är också här jag klivit ur min trygghetszon. Jag har alltid föredragit att stå bakom kameran än framför och det har jag utmanat i detta projekt. Jag har även samarbetat med fotograferna Marlén Nilsén och Göran Thunman som båda tar helt magiska bilder. Jag är också tacksam över alla övriga personer som bidragit till detta projekt.

Tanken är inte att denna bok ska läsas från pärm till pärm utan att den kan ligga framme och inspirera. Den innehåller mängder av övningar som främjar personlig utveckling och små enkla texter som guidar dig till en bättre hälsa. Allt byggt på den senaste kunskapen och på min långa erfarenhet att i rollen som psykolog stötta människor till ökat välmående. Den första delen har fokus på personlig utveckling.

Den andra delen har fokus på livsstilsfaktorer som främjar hälsa såsom stresshantering, återhämtning, dygnsrytm, sömn, rörelseglädje, näring, relationer, njutning.

Du har nu möjlighet att förbeställa ett signerat exemplar som levereras direkt hem till dig i samband med releasen den 3.e september. Som läsare av bloggen får du förbeställa boken för 199 kr inklusive frakt (boken kommer efter releasen att kosta 249 kr på förlagets webbshop), Boken är en fin present till dig själv eller någon annan du tycker mycket om! Beställ den genom att klicka på knappen nedanför: