fbpx

Om vikten av att stanna upp och fira!

Om vikten av att fira det vi åstadkommit

Brukar du fira saker som händer i ditt liv? Tycker du om att fira? Jag tycker att det är viktigt (jag förklarar varför lite längre fram i detta inlägg). Nu på fredag kommer jag att ha en releasefest för min nya bok ”Livsstil för hälsa och välbefinnande” och du är hjärtligt välkommen att komma och fira med mig! Jag bjuder på bubbel med tilltugg, boksignering/bokförsäljning och tävling med det fina priset ”Dagsspa för dina sinnen” på Frösö Park Hotel.

Ja, jag vet att det är långt till Östersund för de flesta av er som läser bloggen. Men vem vet, du kanske råkar ha vägarna förbi Östersund nu på fredag eller så tillhör du kanske dem som bor i Östersund eller Jämtland. Skicka ett mail isåfall om du önskar delta, till info@bodilleijonklo.se

Boken har än så länge bara nått dem som förbeställt boken. Jag är så nyfiken på hur boken kommer att tas emot. Den har ju varit mitt stora projekt i snart två års tid och nu ska den ut och möta sina läsare. Så här fint skrev en läsare i bokens allra första recension:

”En väldigt vacker bok med ett helhetsgrepp på hälsa och välbefinnande på ett lättillgängligt sätt utan långa texter. Många olika områden tas upp och till det bra frågeställningar, tankar och idéer. Att bläddra, titta och läsa i denna vackra bok gav ett välbefinnande direkt!”

Recension från Bokus 13 oktober 2021

Jag blev väldigt glad för denna recension! Inte bara för att den var så positiv utan också för att den upplevts precis så som jag önskat att denna bok ska upplevas: Vacker, lättillgänglig och innehållsrik!

Här nedan kan du läsa lite mer info om releasefesten! Du anmäler dig genom att skicka ett mail till: info@bodilleijonklo.se.

Jag tänker att firande är ett sätt att stanna upp lite här i livet, att stanna upp och fira bemärkelsedagar, saker vi klarat av eller mål som vi satt upp eller andra betydelsefulla tillfällen i våra liv. Det vanligaste vi firar är kanske våra och andras födelsedagar. I skrivande stund är jag på väg hem från Umeå, där jag har varit och firat min syster som fyllde 50 år igår. Att delta i andras firande stärker våra mellanmänskliga band och ökar både vår egen och den andres glädje! Att stanna upp och fira sådant vi klarat av eller presterat hjälper oss med motivation och att inte hela tiden ha siktet satt framåt utan att stanna upp och vara här och nu. Och vi behöver ju inte fira med en fest. Vi kan fira med vad som helst som vi tycker om: En god middag, afternoon tea på något mysigt ställe, ett besök på spa eller varför inte med en ny fin bok!

Än en gång, Varmt välkommen att dela min bokrelease med mig!

Bodil Leijonklo, leg psykolog, psykoterapeut. Författare till böckerna ”Hälsokoden – Så får du ökad energi och livsglädje” och ”Livsstil för hälsa och välbefinnande”