fbpx

Avskyr du att mingla?

Bilder från min releasefest!

Att få en inbjudan till en fest eller någon annan typ av mingel upplever vi på olika sätt. De som är mer extroverta tycker ofta det är kul och tackar ja direkt. Andra fylls med fasa och kan inte tänka sig något värre sätt att tillbringa sin tid.

För en vecka sedan bjöd jag in till releasefest. Jag ville fira min nya bok ”Livsstil för hälsa och välbefinnande” som nu är klar. Jag ville fira med nära och kära och träffa mina läsare. I fredags var det dags för releasefesten.

En bild från min relesefest.

Men först tänkte jag stanna upp lite runt det här med att vi människor är olika och exempelvis upplever en festinbjudan på olika sätt. Om du tillhör dem som är mer introverta så avskyr du förmodligen mingel och föredrar umgänge på tu man hand. Hellre en promenad med en vän eller temys ska-fötters i soffan, än ytliga samtal med personer du inte känner.

Om du är mer introvert så trivs du ofta bra i ditt eget sällskap eller med dem som du har allra närmast. Du kanske älskar egentid och att vara hemma och pyssla på för dig själv. Det här med hur introverta eller extroverta vi människor är ligger också på en skala. Så om du inte kan identifiera dig med att vara enbart introvert eller extrovert så ligger du förmodligen någonstans i mitten av skalan. Det finns till och med ett ord för det – Ambivert.

Jag personligen älskar att vara hemma och umgås med min familj och jag uppskattar egentid där jag kan promenera med min hund eller göra något kreativt hemma. Men jag tycker också om att gå på fest emellanåt och jag älskar att bjuda in till fest. Jag tycker om att planera för festligheterna, tänka ut vad jag ska bjuda på, vilka aktiviteter som ska ingå och hur jag kan skapa en atmosfär där alla trivs och känner sig välkomna.

Att bjuda på bubbel kändes givet en dag som denna!

Min syster hjälpte mig att förbereda festen, vilket var helt ovärderligt! Vi fixade olika typer av fräscha tilltugg.

Några av de tilltuggen som vi gjorde
Dessert tilltugg i form av jordgubbar, blåbär och en chokladkula gjord på dadlar.
Jag höll ett tal som jag hade tänkt förbereda men det fanns ingen tid för det så det fick bli spontant och från hjärtat.
Jag hade möjlighet att tacka människor som på olika sätt varit med och bidragit till boken!
Jag fick massor av blommor och presenter! Så glad jag blev över det!
Jag signerade massor av böcker. Många köpte flera ex för att ge bort i present och julklapp. Min dotter hjälpte mig med försäljningen. Det var också så kul att höra att boken upplevdes väldigt vacker och innehållsrik, precis så som jag vill att den ska upplevas! Jag valde mina fotografer med omsorg och det gav ett fantastiskt resultat!
Min förra bok ”Hälsokoden – Så får du ökad energi och livsglädje” fick också vara med och firas på ett hörn eftersom det inte gick att ha någon releasefest när jag gav ut den pga pandemin.

Vad tycker du om fester och mingel?

Kram från mig!

Bodil Leijonklo, leg psykolog, leg psykoterapeut, specialiserad i livsstilsmedicin

Kanske tycker du att detta inlägg som jag skrivit tidigare är intressant: