fbpx

Vill du leva ett långt liv med ökat välmående?

Om betydelsen av att praktisera tacksamhet

I veckan firades Thanksgiving i USA. En högtid då man samlas och riktar tacksamhet till det man har i sina liv. Att praktisera tacksamhet hjälper våra hjärnor att spana efter sådant som är bra i våra liv. Det i sin tur ökar vårt välbefinnande och om vi praktiserar det regelbundet så kan det förbättra vår hälsa och har potential att öka vår livslängd!

I boken ”Livsstil för hälsa och välbefinnande” har jag samarbetat med flera helt fantastiska fotografer! Jag har velat förmedla bokens budskap på ett lättillgängligt och tilltalande sätt. Boken kan vara en fin och omtänksam julklapp till dig själv eller någon annan du bryr dig mycket om!

Här får du kapitlet ”Tacksamhet” från boken ”Livsstil för hälsa och välbefinnande” helt utan kostnad! Kapitlet är ett av arton kapitel som alla syftar till förbättrad hälsa och ökat välbefinnande! Varsågod!

Önskar dig en riktigt fin första advent och hoppas att du har glädje av kapitlet!

P.S om du vill beställa boken och hinna få den innan jul så är det hög tid att beställa nu!

Kram/ Bodil

Bodil Leijonklo, leg psykolog, leg psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi med vidareutbildning i livsstilsmedicin. Författare till böckerna ”Hälsokoden- så får du ökad energi och livsglädje” samt ”Livsstil för hälsa och välbefinnande”