fbpx

En julklapp eller present till dig själv eller någon du bryr dig om

Bodil Leijonklo har skrivit boken “Livsstil för hälsa och välbefinnande” – en vackert formgiven bok att ha framme – med fotografier, illustrationer och kortare texter att begrunda. I boken får du del av Bodils kunskaper kring hur man kan främja sin hälsa och sitt välbefinnande.

Om boken

I denna bok får du inspiration till inre hållbarhet. Du får guidning till hur du med enkla livsstilsförändringar kan förbättra din hälsa och öka ditt välbefinnande. Du får övningar för hur du kan hitta det som ger just ditt liv glädje och mening. Du får vägledning till hur förhållningssätt som medveten närvaro, acceptans, tacksamhet, självmedkänsla och förundran kan öka ditt välbefinnande. Och hur kreativitet, flow, lek och njutning får dig att må bra. Du får också den senaste kunskapen om hur du kan påverka din hälsa med hjälp av stresshantering, sömn, dygnsrytm, rörelse, kost och goda relationer. Stort fokus ligger på olika sätt att öka vår återhämtning.

Innehållsförteckning

Sagt om boken

Sagt om boken: ”En väldigt vacker och innehållsrik bok”, ””Att bläddra, titta och läsa i denna vackra bok gav ett välbefinnande direkt!”

Om Bodil Leijonklo

Bodil Leijonklo har lång erfarenhet av att hjälpa människor till bättre hälsa och ökat välbefinnande. Hon är legitimerad psykolog och KBT-psykoterapeut samt specialist i klinisk psykologi. Hon är vidareutbildad i livsstilsmedicin och epigenetik. Bodil delar med sig av sin kunskap på ett personligt sätt där foton och illustrationer blandas med enkla texter.

Beställ boken nu och få den signerad

Beställ boken via Förlaget Kompass och få den signerad till dig själv eller som present. Klicka på knappen nedan så tas du vidare till webbutiken: