fbpx

En fin present!

Vill du öka ditt välbefinnande?

Idag är det Världshälsodagen för psykisk hälsa. En dag som syftar till att skapa större medvetenhet och förståelse för psykisk hälsa och ohälsa. I samband med denna dag passar jag på att släppa min nya bok ”Livsstil för hälsa och välbefinnande” som jag skrivit just med visionen att den ska vara en guide till dig som läsare i hur du kan öka ditt psykiska och fysiska välbefinnande.

Jag jobbar som psykolog och psykoterapeut och har vidareutbildat mig i livsstilsmedicin. Livsstilsmedicin handlar om hur vår livsstil kan fungera som ”medicin”. Med det menas att vi kan främja vår psykiska och fysiska hälsa med hjälp av olika friskfaktorer. Om det handlar min nya bok! I detta inlägg kan du läsa om bokens tillkomst.

En fin present

Om du ännu inte har beställt boken men skulle vilja göra det så kan du beställa den via min hemsida! Där kan du välja om du vill ha den signerad. Boken går också att beställa på andra ställen där böcker finns. Boken är något av en ”Coffee table book” och är därför en fin present till dig själv eller andra som du tycker mycket om! Eller varför inte passa på att fixa julklappar i god tid!

Du får väldigt gärna hjälpa mig att sprida detta inlägg! Det gör du enklast med hjälp av knapparna nedanför: